Befutott a hosszú előzetes a Young Royals utolsó évadához

Márciusban érkeznek a befejező részek.

Kicsit több, mint egy hónap választ el minket a Young Royals harmadik évadától, ami keserédes a rajongók számára, ugyanis ezzel véget ér a Netflix svéd sikersorozata. Korábban már megkaptuk a befejező részekből az első jelenetet, majd az első ízelítőt is, most pedig a hosszú előzetes is megérkezett hozzá.

A folytatás hivatalos leírása a következő: Wilhelm beszédének nemcsak az udvarban, hanem az egész iskolában következményei vannak, miközben Hillerska az iskola történetének legsúlyosabb válságával néz szembe. A herceg és Simon elkötelezettek a kapcsolatuk iránt, de vajon mit hajlandók feláldozni, amikor rájönnek, hogy szabadságuk és szerelmük ellentmond a királyi eszméknek, hagyományoknak és felelősségnek?

Az új epizódok két részletben kerülnek fel a streaming platformra. Az első 5 rész március 11-én válik elérhetővé, míg a sorozatzáróra még egy hetet kell várni – ezt március 18-tól nézhetjük majd.

Az összes, már jól ismert főhős visszatér a harmadik évadban, így viszontláthatjuk majd a képernyőn Edvin Rydingot, Omar Rudberget, Frida Argentot, Malte Gårdingert, és Nikita Ugglat is.