Itt az első előzetes a Young Royals befejező évadához

Az új részek márciusban érkeznek.

Idén véget ér a Netflix népszerű svéd sorozata, a Young Royals, vagy magyar címén a Szerelem vagy kötelesség, most pedig az első előzetes is megérkezett a harmadik, és egyben befejező évadhoz. Az egy perces videóból megtudhatunk pár részletet a történet folytatásáról, ahogy egyre közeledik a ballagás.

A trailer egy csapat lánnyal indul, akik a ballagásról beszélgetnek, majd Wilhelm ráír az egykori kiszemeltjére, Felice-re, és elárulja neki, hogy úton van vissza a Hillerskába. A csapat azon kezd töprengeni, vajon hivatalosan is egy pár lesznek-e Simonnal, miután visszatért az elit suliba – ahhoz azonban, hogy választ kapjunk a nagy kérdésre, meg kell várnunk az új részeket.

Wilhelm nem biztos abban, hogy mit is akar, de azt tudja, hogy szeret együtt lenni Simonnal, és nem számít neki, hogy ő is fiú. Számára teljesen rendben van, hogy nem skatulyázza be magát, és úgy gondolom, fontos megmutatnunk a nézőinknek, hogy nekik sem muszáj

– nyilatkozta a karaktert alakító Edvin Ryding a PinkNews-nak.

A harmadik évad premierje márciusban lesz, és bár a pontos dátumról egyelőre nem hullott le a lepel, a megjelenés keserédes lesz a rajongók számára, hiszen ezzel véget ér a sorozat. Szerencsére azonban nem arról van szó, hogy a streaming platform elkaszálta volna: a készítők korábban megerősítették, hogy a kezdetektől három évadosra tervezték. 

A széria 2021. nyarán startolt el. Egy elit bentlakásos iskolában, a Hillerskában játszódik, és a svéd herceg, Wilhelm történetét mutatja be, aki beleszeret egy másik diákba, Simonba, a szerelmük pedig nem kis felfordulást okoz. Eddig mindkét évad 6 epizódból állt, így valószínű, hogy az utolsóval is ez lesz a helyzet.

Annyi biztos, hogy az összes, már jól ismert főhős visszatér a harmadik évadban, így viszontláthatjuk majd a képernyőn Edvin Rydingot, Omar Rudberget, Frida Argentot, Malte Gårdingert, és Nikita Ugglat is.