Less bele a Young Royals közelgő, utolsó évadába

A harmadik évad jövőre érkezik.

Tavaly decemberben jelentette be a Netflix, hogy érkezik a Young Royals, vagy magyar címén a Szerelem vagy kötelesség harmadik évada, a hír azonban keserédes volt a rajongók számára, ugyanis azt is megtudhattuk, hogy ezzel véget ér a népszerű svéd sorozat. Szerencsére azonban nem arról van szó, hogy a streaming platform elkaszálta volna, ugyanis a készítők megerősítették, hogy a kezdetektől három évadosra tervezték a szériát. Az új részek munkálatait idén júniusban fejezték be, most pedig az első betekintőt is megkaptuk.

A másfél perces videóban Wilhelm herceget és Simont láthatjuk a palotában, egy érzelmekkel teli jelenet keretein belül. A betekintőből az is kiderült, hogy a befejező évad jövőre érkezik a Netflixre – a pontos megjelenési dátumról viszont egyelőre nem hullott le a lepel.

A sorozat 2021. nyarán startolt el. Egy elit bentlakásos iskolában, a Hillerska-ban játszódik, és a svéd herceg, Wilhelm történetét mutatja be, aki beleszeret egy másik diákba, Simonba, a szerelmük pedig egy kis felfordulást is okoz. Eddig mindkét évad 6 epizódból állt, így valószínű, hogy az utolsóval is ez lesz a helyzet.

Annyi biztos, hogy az összes, már jól ismert főhős visszatér a harmadik évadban, így viszontláthatjuk majd a képernyőn Edvin Rydingot, Omar Rudberget, Frida Argentot, Malte Gårdingert, és Nikita Ugglat is.