Bántalmazott egy producert Jacob Elordi, a rendőrség nyomoz az ügyben

Nem értékelte a színész a producer viccét.

Jacob Elordi bántalmazott egy rádiós producert a hétvégén a szülőhazájában, Ausztráliában. A sztár egy sydney-i hotelben tartózkodott, amikor is Joshua Fox, a népszerű rádiós műsor, The Kyle & Jackie O Show producere odalépett hozzá, és megkérdezte tőle, hogy kaphat-e egy kicsit a fürdővizéből, amit ajándékba szeretne adni a főnökének, Jackie O-nak a születésnapjára. Az elsőre furcsának tűnő kérés a színész tavalyi, Saltburn című filmjére való utalás, mely például „Jacob Elordi fürdővize” illatú gyertyákat is inspirált, amit maga Jacob is megszagolt nemrég.

Joshua elmondása szerint videózott, amikor beszélgetni kezdett a sztárral, mire ő megkérte, hogy állítsa le a felvételt, amit meg is tett. Csakhogy a színész ezután követelni kezdte, hogy törölje is a videót, miközben egyre közelebb lépett a producerhez, a másik két férfi, akivel volt, pedig oldalról vették körbe, így egyre kevésbé érezte magát biztonságban.

Nem voltam hajlandó törölni a felvételt, hiszen veszélyben éreztem magam, és az volt az egyetlen bizonyítékom az esetről. Erre Jacob teljesen bedühödött, felkent a falra, és a kezével elkapta a torkomat

– idézte vissza a történteket Joshua.

Ekkor az egyik férfi, akivel Jacob volt, szólt neki, hogy engedje el a producert. Joshua, miután kiszabadult a sztár szorításából, azonnal elsétált a helyszínről, azonban az előbb említett férfi utánament, és fenyegető hangnemben megkérte, hogy ne használja fel sehol a felvételt, és senkinek ne is beszéljen az esetről.

A producer ebbe bele is ment, hiszen nem akart még nagyobb balhét egy félresikerült viccből, azonban addigra már a rendőrség is értesült a történtekről. A hotel biztonsági kamerái ugyanis rögzítették az egészet, a személyzet pedig egyből hívta a rendőröket.

Az ausztrál rendőrség annyit közölt a történtekről, hogy február 3-án, szombaton, délután fél 4 körül egy sydney-i hotel előtt egy 26 éves férfi bántalmazott egy 32 éves férfit, aki nem szenvedett sérüléseket az eset során. Hozzátették, hogy nyomoznak az ügyben.