Jacob Elordi használt fürdővize illatú gyertyát lehet kapni Etsyn

Nagyon sok olyan jelenet van a december végén megjelent Saltburn c. filmben, amitől az egyik pillanatban leesik az állunk, felhúzzuk a szemöldökünket, vagy csak szimplán meglepődünk. Az első, ami nagyobb nyomot hagyott az internet népében körülbelül a 30. percnél van, -SPOILER- amikor Felix (Jacob Elordi) egy kád vízben fürdik és maszturbál, amit miután végzett, a másik főszereplőnk Oliver (Barry Keoghan) ezt a túlságosan is használt vizet szürcsölgeti.

Ez még nem is lenne annyira furcsa, de itt jön a képbe a valós világ, ahol minden furcsaságra akad példa. Most, például ezen felbuzdulva néhány gyertyaöntő vállakozó Etsy-n és Amazonon elkezdett árulni „Jacob Elordi’s Bathwater” szójaviaszgyertyát, ami annyit tesz ki, hogy „Jacob Elordi fürdővize„. A termék egyébként körülbelül 10 ezer forintért vásárolható meg.

Semmi sem hasonlít egy minőségi gyertya illatához, különösen, ha ezt az illatot Jacob Elordi ihlette, amilyennek képzeljük Őfelsége illatát

– nyilatkozták a készítők.

A gyertyák többek közt vanília, tengeri szellő és fűszeres illatjegyeket tartalmaz – nem is meglepő, hogy ők kezdték el ezt is árusítani az elsők között, hiszen náluk kapható Drake vagy Harry Styles fürdővize és az Eau De Timothée is.