Jacob Elordi is megszagolta a Jacob Elordi fürdővize illatú gyertyát

Aztán pedig szürcsölni kezdte.

Tavaly december végén érkezett meg a Prime Video-ra Jacob Elordi legújabb filmje, a Saltburn, mely enyhén fogalmazva sem mondható egy visszafogott alkotásnak, és telis-tele van olyan jelenetekkel, amiken még a fura filmekben edzettebb nézők is felhúzzák a szemöldöküket. Az egyik ilyen, amikor az ausztrál színész karaktere a fürdőkádban magához nyúl, majd, miután végzett, a Barry Keoghan által megszemélyesített Oliver elkezdi a lefolyóból szürcsölgetni a fürdővizét.

A kissé beteg képsorok természetesen azonnal bejárták az egész internetet, amin felbuzdulva jópár gyertyaöntő vállalkozás döntött úgy, hogy megalkotja a saját „Jacob Elordi fürdővize” illatú termékét – többek között Etsy-n és Amazonon is lehet kapni őket. Talán nem olyan meglepő módon ezek a gyertyák is körbejárták a világhálót, most pedig magához Jacobhoz is eljutottak.

A sztár Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, a műsorvezető pedig nem hagyhatta ki, hogy ne szagoltassa meg vele a virális gyertyát. Az első kérdése az volt, hogy:

Ebből ki csinál pénzt?

Majd rácuppant, és szürcsölni kezdte, éppen úgy, mint Oliver a fürdővizet a filmben.

Olyan illata van, mint a frissen mosott ruháknak. Nem rossz

– tette hozzá.

A teljes interjút itt tudjátok megnézni – a gyertyás rész a hatodik percnél kezdődik: