Ariana Grande új dalában: miért érdekel ennyire, kivel bújok ágyba?

Beszólt az internet népének Ariana visszatérő dalában.

Talán a 2020-as évek egyik legjobban várt visszatérését villantotta Ariana Grande, akinek a visszatérő dalának, a yes, and?-nek a bejelentésekor még az előre lementős felület is összeomlott. Most pedig visszatért a popzenei világba és egyből gyorsan oda is szólt a róla pletykáló embereknek.

2020. óta ez Ari első szóló dala és egyből bevet mindent: Max Martin és Ilya Salmanzadeh mellett Grande jegyzi a produceri és dalszerzői szerepeket is, amellett, hogy az előadója is a dalnak. A nagy visszatérés egyébként a szabadságot ünnepli, mégpedig ballroom elemekkel – mi sem beszél jobban erről, mint az, hogy barátnője, Madonna ikonikus Vogue c. dalát veszi alapul. Ha bejött Beyoncé Break My Soul c. dala, ezt is imádni fogod.

A dalszövegben olyan sorokkal erősít rá az önfeledt és szabad életérzés átadására, mint „and if you find yourself in a dark situation, just turn on your light and be like „Yes, and?”„, vagyis ha valami rosszba keveredsz, használd a saját fényed és dobj be egy „igen, és”-t?, vagy a „be your own fuckin’ best friend” sor arra utal, hogy senkinek sincs szüksége másra, csak önmagára, hogy a legerősebb énjét tudja mutatni. De talán a legizgalmasabb sor, a:

Your business is yours and mine is mine
Why do you care so much whose **** I ride?

Ahol Ariana a tömérdek pletykáról énekel, ami szerelmi életét öleli körül (a két sor egyébként annyit tesz ki, hogy „a te dolgoddal te foglalkozol, a sajátommal én, mit érdekel ennyire, hogy kinek a **** lovagolok?„) és egy másodperc alatt a földbe döngöl mindenkit, aki magánéletében kutakodik. A dal hivatalos kisfilmje is ma érkezik.