Madonna slágerét fogja feldolgozni Ariana Grande visszatérő dala

A yes, and? most pénteken érkezik.

Három év kihagyás után most pénteken jelentkezik újra szólózenével Ariana Grande, és akkora igény van rá, hogy a yes, and? kislemez bejelentését követően perceken belül össze is omlott az oldal, ahol előre le lehet menteni a dalt. A track producerei a slágergyáros Max Martin, Ilya, és maga az énekesnő voltak, és az U.S. Radio Updaternek köszönhetően most megtudhattuk, hogy egy másik popdíva egyik klasszikusát is felhasználták hozzá.

A szóban forgó előadó nem más, mint a popkirálynő, Madonna, akinek a hírek szerint az 1990-es Vogue című megaslágerét vették elég erőteljesen alapul a dalhoz. Ari egyébként a 2015-ös Honeymoon turnéja során élőben is feldolgozta a klasszikust, Madonna pedig a God is a woman videójában segédkezett.

A yes, and? 3 perc 35 másodperces lesz, és a klipet már le is forgatták hozzá, melyben a táncé lesz a főszerep. A rendezője Christian Breslauer volt, aki olyan videókon dolgozott eddig, mint Doja Cattől a StreetsBebe Rexha-tól a SacrificeAva Max-től a The Motto, vagy éppen Lizzo-tól az About Damn Time