Hivatalos: 3 év után, most pénteken tér vissza Ariana Grande

Már előre le is menthető a dal.

Megtörni látszik a jég, és Ariana Grande visszatérésére hamarabb kerül sor, mint amire számíthattunk – igaz, már cikkeztünk a visszatérő dalához forgatott videójáról, illetve összeszedtük, hogy milyen pletykák keringenek az interneten közelgő lemezéről is. Mostmár konkrétumokat is tudunk.

Napokkal ezelőtt robbant az internet, hogy az énekesnőt egy „yes, and?” feliratú pulóverben kapták lencsevégre, aki pedig minimálisan is jelen volt előző korszakjaiban, tudhatja, hogy ezzel szokta bejelenteni lemezei és/vagy új dalainak a címét. Pár perce pedig a teljesen letörölt „sweetener” Instagram fiók posztolta ki visszatérő dalának, a valóban yes, and címre hallgató dalnak a hivatalos kislemez borítóját. Grande pedig ezt a képet megosztotta saját fiókján is, ahol bejelentette, a dal január 12-én, azaz most pénteken érkezik.

A dalt ezen a linken tudjátok előre lementeni, így a megjelenéskor egyből a könyvtáratokba kerül (a link a bejelentés után nem sokkal elérhetetlenné vált, akkora az igény), illetve limitált számban kislemez is elérhető az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság lakóinak.