Minden, amit tudunk Ariana Grande 2024-ben érkező új lemezéről

Minden az AG7 körül forog.

Kicsit több, mint két év csend után Ariana Grande úgy tűnik, 2024-ben újra megmozgatja rajongóit. Legutóbb, a 2020-as Positions c. projekt miatt hallhattunk felőle zenei téren, amit annak a bővített kiadása követett – előtte pedig 2019-ben a thank u, next, 2018-ban pedig a Sweetener kapcsán, azóta viszont nem kaptunk semmiféle zenei anyagot. Sőt, hónapokkal ezelőtt még maga az énekesnő is megerősítette, hogy nem dolgozik még új lemezén.

Mivel 7. lemezéről van szó, jelenleg az AG7 névre keresztelt projektből minden hónap 7-ével ellátott (07., 17., 27.) napján kapunk egy-egy apró morzsát az érkező projektből. Tegnap például a színvilágról, illetve a producerekről is lerántotta a leplet Ariana. Az előző, pasztellzöldes korong után, most egy mélyvörös főszínnel rendelkező anyagra számíthatunk, a visszatérő dalán pedig azok a producerek munkálkodtak, akik a Problem, a God Is a Woman, vagy a No Tears Left to Cry c. dalain is közreműködtek – Ilya és Max Martin.

Ha hihetünk a bennfenteseknek és Grande kommentjei az interneten is valósak, akkor egy ’90/’2000-es évek hangzására hajazó korszak előtt állunk, úgy fogalmazott kommentjeiben az énekesnő, hogy egyszerre fogunk „sírni és táncolni” – nem csoda, hogy anyukája egy lenémított videón erőteljesen ropja. A napokban arról is cikkeztünk már, hogy a dalhoz egy kisfilmet is leforgattak már.

Az új korszak színeit egyébként egy kis kártya is megerősíti, ahol az énekesnő ajka látható, melyen a REM Beauty egyik új vörös rúzsát használta, melyből küldött is ki legnagyobb rajongóinak. A kártya hátulján pedig a következő áll:

találkozunk jövőre

Az elmúlt éveket egyébként Ari a Wicked filmadaptációjának munkálataival töltötte, a színésztársai pedig voltak olyan szerencsések, hogy belehallgathattak Grande visszatérő anyagába. Például Cynthia Erivo kommentjében úgy fogalmazott, hogy

Senki sem áll készen erre.

Míg Bowen Yang azt mondta, hogy jópár bopra készülhetünk és, hogy mindenki meg fog lepődni. Egyébként egy csomó kollégája, például Selena Gomez, a 2023-as Sziget Fesztivált is megjárt Billie Eilish vagy SZA is kommentelt egy-egy zenéhez kapcsolódó posztjához, ahol mindenki az izgalmát fejezte ki eddig.