Jövő év elején érkezhet Ariana Grande visszatérő dala – már le is forgatták hozzá a klipet

Nyakunkon az énekesnő visszatérése.

Ariana Grande az elmúlt pár évben teljes mértékben a színészi karrierjére fókuszált, és minden idejét a Wicked című filmje munkálataival töltötte, mely jövő novemberben érkezik a mozikba. Ez sajnos azt is eredményezte, hogy az első albuma, a Yours Truly évfordulós kiadását és pár kollabot leszámítva 2021. eleje óta nem hallhattunk új zenét tőle – most azonban megtörni látszik a jég, és úgy fest, az új évet új Ari dallal indíthatjuk majd.

Az énekesnő nem titkolja, hogy jelenleg gőzerővel dolgozik a hetedik lemezén, hiszen az elmúlt napokban több képet és videót is posztolt a stúdióból, és már arról is lehullott a lepel, hogy a slágergyáros svéd producerrel, Max Martinnal munkálkodik az új korongján. A visszatérő kislemeze pedig előbb érkezhet, mint gondolnánk, ugyanis a pletykák szerint 2024. januárjában jelenik majd meg.

És hogy ezúttal mire számíthatunk tőle? A bennfenntesek szerint egy nagyszabású, pörgős dallal örvendezteti meg a rajongóit a sztár, melynek a videóját már le is forgatta. A paparazzo Miles Diggskapta lencsevégre Arit New Yorkban, a klip munkálatainak helyszínén, a pleykák szerint pedig a kisfilmben táncban nem lesz hiány. 

Ezt az is alátámasztja, hogy az énekesnő nem kevesebb, mint 10 táncost követett be Instagramon, emellett pedig a rendező Christian Breslauert is követni kezdte, aki olyan videókért felelt korábban, mint Doja Cattől a StreetsBebe Rexha-tól a SacrificeAva Max-től a The Motto, vagy éppen Lizzo-tól az About Damn Time

A hivatalos bejelentésre egyelőre várni kell, de minden jel arra mutat, hogy nyakunkon az énekesnő visszatérése.