Új előzetes érkezett az új Bajos csajok filmhez

Az alkotás a tervek szerint egy hét múlva kerül a mozikba.

20 évvel az eredeti Bajos csajok után érkezik az ikonikus film felturbózott változata, mely egy musical lesz, és a tervek szerint egy hét múlva kerül a mozikba. Az első teljes előzetes már tavaly novemberben megérkezett hozzá, decemberben az első betétdalát is megkaptuk, most pedig, napokkal a premier előtt egy új előzetessel is megleptek minket a készítők.

A kicsit több, mint másfél perces videóban láthatjuk, amint Cady megérkezik az új suliba, vagy éppen az első találkozását Aaronnel, és természetesen Renée Rapp és Megan Thee Stallion közöse, a Not My Fault is felcsendül benne.

A film a 2004-es klasszikus, és a 2018-ban debütált Broadway-musical keveréke lesz, azonban az producere szerint semmiképpen nem nevezhető remake-nek.

Végig az volt a fejünkben: hogy tudjuk a Broadway-musical és az eredeti legjobb részeit összemosni? Nem egy remake-et csináltunk, hanem újragondoltuk a sztorit. A történet ismerős, de mai köntösbe öltöztettük

– nyilatkozta Lorne Michaels.

Több ismerős arcot is viszont láthatunk benne: Regina George karakterét Reneé Rapp alakítja, Aaron bőrébe A nyár, amikor megszépültem Conradja, Christopher Briney bújik, Tina Fey és Tim Meadows visszatérnek, mint Ms. Norbury és Duvall igazgató, Gretchen szerepét a Szeretettel: Victor Lake-je, Bebe Wood játsza, mellettünk pedig még többek között az Emily Párizsban sztárja, Ashley ParkAngourie RiceAuliʻi CravalhoJaquel SpiveyAvantika VandanapuJenna FischerBusy Philipps, és Jon Hamm is feltűnik a képernyőn.

A Bajos csajok január 10-én érkezik a hazai mozikba.