Befutott a Bajos csajok musical első teljes előzetese

Az alkotás jövő év elején érkezik.

Kicsit kevesebb, mint egy hónapja mutatták be a mozikban a közelgő Bajos csajok musical első rövid előzetesét Taylor Swift koncertfilmje előtt, most pedig az első teljes trailere is megérkezett. A két perces videóban sok-sok ismerős jelenet van az eredeti alkotásból az új szereplőkkel, az aláfestő zenéje pedig Olivia Rodrigo get him back! című dala. 

Ez nem az anyukád Bajos csajok filmje

– áll a videóban.

Több ismerős arcot is viszont láthatunk majd az alkotásban: Regina George karakterét Reneé Rapp alakítja, Aaron bőrébe A nyár, amikor megszépültem Conradja, Christopher Briney bújik, Tina Fey és Tim Meadows visszatérnek, mint Ms. Norbury és Duvall igazgató, Gretchen szerepét a Szeretettel: Victor Lake-je, Bebe Wood játsza, mellettünk pedig még többek között az Emily Párizsban sztárja, Ashley ParkAngourie RiceAuliʻi CravalhoJaquel SpiveyAvantika VandanapuJenna FischerBusy Philipps, és Jon Hamm is feltűnik benne.

A film eredetileg egyből a streamingre jött volna, de a Paramount meggondolta magát, és inkább mozikba küldik egy nagyszabású marketing kampánnyal megspékelve.

A film alapján készült Broadway musicalen alapuló alkotás az Egyesült Államokban jövő január 12-én jelenik meg, így nagy valószínűséggel a világ többi országában is ekörül érkezik.