Befutott az új Bajos csajok film első betétdala

Íme a Not My Fault

Nyakunkon a 2004-es sikerfilm, a Bajos csajok újragondolt változata, mely jövő januárban érkezik a mozikba, és amiben nagy szerepet játszik a zene, ugyanis az eredeti alkotás és a 2017-ben premierelt Broadway-musical hibrid verziója lesz. Az ikonikus Regina George szerepében Reneé Rapp tűnik fel, aki most Megan Thee Stallionnel kiegészülve piacra is dobta a film első betétdalát, a Not My Fault-ot. 

A szerzemény egy igazi plasztik-himnusz, ami a Bajos csajok egyik legemlékezetesebb idézete köré épül:

Nem tehetek róla, hogy belém zúgtál, vagy mi!

A reboot filmzenei albumán összesen 13 track kapott helyet, és az alkotás amerikai premierjével egy napon, január 12-én jelenik meg.

Reneé Rapp debütáló albuma, a Snow Angel idén jelent meg. Az előadó már egyszer alakította Regina George szerepét a Broadway-en, 2019-ben, azonban elmondása szerint kizárólag azért, mert úgy gondolta, ez majd segít beindítania az énekesi karrierjét.

Azt mondtam a készítőknek: akkor vállalom el a szerepet, ha megígéritek, hogy egy nap majd segíteni fogtok a zenei karrieremben. Popsztár szeretnék lenni, nem akarok örökre színészkedni

– mesélte a Rolling Stone-nak.

Reneé mellett egyébként olyan színészek tűnnek fel a filmben, mint Christopher BrineyTina FeyBebe Wood, vagy éppen Ashley Park.