Mától nézhető az Amerikai Horror Sztori 12. évada Magyarországon is

Emma Roberts, Kim Kardashian és Cara Delevingne főszereplésével.

2019-ben szerepelt utoljára Amerikai Horror Sztori évadban Emma Roberts, aki akkor az 1984 c. slasher filmek inspirálta etapban bizonyította be újra, hogy tényleg helye van a széria nagyjai között. Most két olyan színésznővel kell elvinniük a hátukon a sorozatot, akik még sosem szerepeltek Ryan Murhphy agymenéseiben.

Már beszámoltunk róla, hogy Kim Kardashian, illetve Cara Delevingne is beszállt a 12. évadba, mint főszereplő, ami egyébként a Delicate alcímet viseli. Az új évadban Anna Alcott kétségbeesetten próbálkozik a családalapítással, miközben színészi karrierjét is próbálja egyengetni. Hamar rájön viszont, hogy valaki, vagy valami gonosz erő azon munkálkodik, hogy ez soha ne történhessen meg. Amikor minden a feje tetejére áll, és semmi sem úgy alakul ahogy szeretné, kivéve a terhesség híre, még férje sem hisz neki, hogy valami csak játszik vele. Majd miután az orvosa közli vele, hogy elvetélt, Anna meggyőződése, hogy még mindig várandós. Érzi a gyermek mocorgását magában, amint lassan elszív mindent a baba az anyuka elgyengülő testéből. Amikor a tünetei egyre ijesztőbbek és senki sem hallgat rá, kétségbeesetten azon töpreng, mi lakozhat benne.

A jelenlegi állás szerint 2 epizód került fel itthon a Disney+ platformjára, amit hetente követnek az új részek majd – egészen az 5. epizódig, ameddig kész van a sorozat, ugyanis a több száz napos sztrájk miatt félbe kellett hagyni a sorozat forgatását és csak 2024-ben folytatják a munkákat valószínűleg.