Új dátum: ősszel érkezik csak KAMRAD újra Budapestre

Egy kicsit később adja első klubkoncertjét az énekes Budapesten.

Eredetileg 2023. április 24-én érkezett volna a német származású KAMRAD, de sajnos hónapokkal ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy túl kevés jegyet adtak el eddig ahhoz, hogy megvalósuljon a turné úgy, ahogy ő szeretné.

Most, viszont kiderült, hogy az énekes október 9-én, egy nappal a 5 Seconds of Summer újabb hazai koncertje előtt lép színpadra hazánkban. A koncert, pont mint az Elites ARON koncertje is az Akvárium Klub kishalljában kerül megrendezésre – erről beszámolót itt olvashattok. A jegyár is elég kedvező, mindössze 5500 forintért élvezhetjük az énekes koncertjét.

Az énekes egyébként tavaly velünk is leült beszélgetni, ahol úgy fogalmazott, hogy mindenképp menjenek el rajongói a koncertre, mert ott tudja majd átadni az érzelmeket maximálisan és ezt is üzente a követőinek:

Ha van egy szenvedélyed az életben, amit szeretsz, de mindenki azt mondja neked, hogy ne csináld, csak csináld, hiszen a lényeg, hogy boldog legyél, higgy abban, amit csinálsz, ez mindennél fontosabb. Két nagyon különböző üzenet: gyertek el a koncertemre, és legyél büszke arra, amit csinálsz.

jegyek // Facebook esemény