Ilyen, amikor összekeverjük Billie Eilisht és Olivia Rodrigot

Renée Rapp új erája egy igazi csemege lesz.

Augusztus 18-án mutatja be második lemezét Renée Rapp, aki ha nem eddigi zenei karrierje miatt, akkor az HBO MAX sorozata, az Egyetemista lányok szexuális élete miatt lehet ismerős. Az énekes-színésznő kapta a főszerepet a Bajos csajok musicalben is, illetve annak a filmváltozatában is – az előadóról itt írtunk bővebben.

Rapp a filmes karrierje mellett tudatosan építgeti zenei karrierjét is, ugyanis nem csak a vizuális világa tér el a Snow Angel korszakának az előző, Everything to Everyone korszakától (előbbi kékes, rideg színekben pompázik, utóbbi pedig a sárgás-barnás tónusokat emeli ki), hanem a hangzásvilága is. Sokan úgy fogalmaznak, hogy új dala a Talk Too Much egy Billie EilishOlivia Rodrigo kollaboráció is lehetne, ugyanis olyan, mintha a hamarosan Budapesten, a Szigeten koncertező Billie, lágy hangja kezdené a dalt és a katarzist Rodrigo lüktető és pop-punkos gitárjai adnák.

Nem meglepő ez az állítás, ugyanis az énekesnő a MUSICDAILY-nek exkluzív interjút adó Alexander23-vel dolgozott együtt korongján, aki egyébként Rodrigo, illetve Tate McRae állandó producere is.

Az énekesnő 2024 elején pedig nyakába veszi Európát is, többek között fellép Berlinben és Kölnben is, de ellátogat Londonba és Párizsba is.