Ők lesznek a Netflix Szörnyeteg antológiája 2. évadának főszereplői

Újabb gyilkosok története érkezik a Netflixre.

Hatalmas sikert aratott a Netflixen a tavalyi Szörnyeget: A Jeffrey Dahmer-sztori, így nem csoda, hogy a streaming platform és a készítő, Ryan Murphy folytatják a szériát, méghozzá antológia formájában. Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, a második évad a testvérpár Lyle és Erik Menendez történetét meséli majd el, akiket 1996-ban ítéltek el a szüleik meggyilkolásáért, most pedig az is kiderült, kik alakítják majd a két főszereplőt. 

A Deadline információi szerint Eriket Cooper Koch, míg Lyle-t Nicholas Alexander Chavez személyesíti meg a képernyőn. Az előbbi színész eddig olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Bújj elő! (They/Them) és a Nyelés, míg az utóbbit láthattuk többek között a General Hospital-ban, és a Crushed című filmben is.

A gyilkos testvépát szüleit, José és Mary Louise “Kitty” Menendezt 1989-ben lőtték le a Beverly Hills-i házukban. A fiaik, Lyle és Erik eleinte nem szerepeltek a gyanúsítottak között, azonban pár hónap elteltével a rendőrség mégis gyanúsítottként kezdte kezelni őket. Végül Erik bevallotta a tettüket a pszichológusának.

A tárgyalások során azt állították, hogy önvédelemből öltek, hiszen a szüleik, főként az apjuk, egész életükben bántalmazták őket. Az első tárgyalás holtpontra jutott, a második során azonban életfogytiglanra ítélte őket a bíróság.

Az első évadban Evan Peters-t láthattuk a főszerepben, Jeffrey Dahmerként, ám a színész elárulta, hogy nem tervez visszatérni más szerepben az antológia többi évadában

Szörnyeteg második felvonása 2024-ben érkezik a Netflixre.