Mostantól csak könnyedebb szerepeket vállal el Evan Peters

Betelt a pohár A Jeffrey Dahmer-sztori sztárjánál.

Idén az egész világot letarolta a hírhedt sorozatgyilkosról, Jeffrey Dahmerről készült Netflix széria, mely hamar az egyik legnézettebb alkotás lett a platformon. A Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori nem úszta meg a botrányokat, hiszen többek között az áldozatok hozzátartozói is felszólaltak ellene, azonban abban a kritikusok és a nézők is egyaránt egyetértettek, hogy a főszereplő Evan Petershatalmasat alakított benne. 

Ryan Murphy által jegyzett sorozat népszerűségére való tekintettel be is rendeltek belőle egyből két új évadot, így antológiává avanzsálódott, és minden évad egy másik szörnyeteg történetét mutatja majd be. Hogy Evan Peters visszatér-e bennük? A színész a Variety-nek árulta el, hogy nem, ugyanis mostantól egy ideig csak könnyedebb szerepeket hajlandó elvállalni. 

Most egy időre visszavonulok a sötétebb szerepektől, és felfedezem a fényt. Érdekes lenne számomra olyasvalakit eljátszani, aki közelebb áll hozzám, aki egy kicsit hétköznapibb, és belemerülni ebbe az élménybe

– nyilatkozta.

Nem ez az első alkalom, hogy Evan sötét karakter bőrébe bújt a képernyőn, mi több, mondhatni ez mára már a védjegyévé vált. Az Amerikai Horror Story-ban évről évre ilyen figurákat formált meg, azonban az igaz történeten alapuló Jeffrey Dahmer-sztori igencsak megviselte lelkileg. A munkálatok elején szinte egyáltalán nem volt étvágya a gyomorforgató történet hatására, és elmondása szerint a stáb támogatása nélkül nem is tudta volna végigcsinálni a forgatást.

A színész egyébként már ezelőtt is egy könnyedebb alkotásban, például egy vígjátékban akart szerepelni, azonban túl nagy kihívást jelentett számára Jeffrey Dahmer karaktere ahhoz, hogy visszautasítsa a felkérést – most viszont már tényleg a vidámabb oldalát szeretné megmutatni a képernyőn.