Pletyka: Zendaya lehet a Neveletlen hercegnő 3. részének új hercegnője

Állítólag a Disney a színésznőt szeretné a szerepre.

Tavaly novemberben érkezett a hír, miszerint a Disney-nél már készülőben van a Neveletlen hercegnő filmek folytatása, melynek akkor éppen a forgatókönyvén dolgoztak. Bár a szereposztásról még semmilyen hivatalos információ nincsen, a készítők abban reménykednek, hogy Anne Hathaway visszatér a harmadik részben, Julie Andrews viszont azt nyilatkozta, ő valószínűleg nem fog. De hogyan haladhatna akkor tovább a történet?

Nos, egy bennfentes, Daniel PRK szerint egy új hercegnővel az élen. A tervek szerint a folytatásban Anne Hathaway karaktere, Mia Thermopolis már nem hercegnő lenne, hanem a képzeletbeli európai ország, Genovia királynője, az új hercegnő szerepében pedig nem mást szeretne látni a Disney, mint Zendayát

Annyi biztos, hogy egyelőre sem Anne-t, sem Zendayát nem szerződtették le a filmhez, így csak pletykaként kezelhetjük a hírt. Ha igaz is, amit a bennfentes megosztott, semmi nem garantálja, hogy a két színésznő igent mond a felkérésre.

Neveletlen hercegnő első része 2001-ben jelent meg, és a kamasz Mia történetét meséli el, akinek egyik napról a másikra felfordul az élete, mikor meglátogatja a sosem látott nagyanyja, hogy átadja neki Genovia trónját. Ahogy a szigorú mama próbálja királynőhöz méltó viselkedésre nevelni a makacs unokáját, ő egyre kevésbé szeretne uralkodó lenni, főleg, hogy emiatt fel kéne adnia az egész addigi életét. A film 2004-ben kapott folytatást Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban címmel.

Csak úgy, mint az első két filmnél, ezúttal is Debra Martin Chase látja majd el a produceri munkálatokat.