Julie Andrews nem tér vissza a Neveletlen hercegnő 3. részében

A szomorú hírt maga a színésznő osztotta meg.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, készülőben van a Neveletlen hercegnő folytatása, melynek jelenleg a forgatókönyvét írják. Ezen kívül azonban eddig egyelőre semmit nem lehetett tudni az ikonikus filmsorozat harmadik részéről, egészen mostanáig, mikor is az egyik szereplő szomorú hírt osztott meg. 

A Clarisse Renaldi királynőt alakító Julie Andrews ugyanis az Access Hollywoodnak árulta el: nem sok esély lát arra, hogy visszatérjen az újabb felvonásban. 

Szerintem mindannyian tudjuk, hogy ez valószínűleg nem lesz lehetséges. Beszéltünk róla nem sokkal a második rész megjelenése után, de azóta már rengeteg év eltelt

– nyilatkozta.

A legendás színésznő arra is kitért, hogy miért gondolja így.

Sokkal idősebb vagyok már, és Anne, a hercegnő, vagy királynő, szintén sokkal idősebb. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan haladna tovább a történet.

Bár a szereplőgárdával kapcsolatban egyelőre semmi nincs hivatalosan megerősítve, a főhős, Anne Hathaway még idén ősszel is úgy nyilatkozott, hogy visszatérne az új részben, igaz, hozzátette, hogy akkor, ha ismét Julie Andrews-szal dolgozhatna, így az ő visszatérése is kérdésessé vált.

Neveletlen hercegnő első része 2001-ben jelent meg, és a kamasz Mia történetét meséli el, akinek egyik napról a másikra felfordul az élete, mikor meglátogatja a sosem látott nagyanyja, hogy átadja neki Genovia trónját. Ahogy a szigorú mama próbálja királynőhöz méltó viselkedésre nevelni a makacs unokáját, ő egyre kevésbé szeretne uralkodó lenni, főleg, hogy emiatt fel kéne adnia az egész addigi életét. A film 2004-ben kapott folytatást Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban címmel. 

Csak úgy, mint az első két filmnél, ezúttal is Debra Martin Chase látja majd el a produceri munkálatokat, a forgatókönyvet pedig Aadrita Mukerji írja.