Készülőben van a Neveletlen hercegnő harmadik része

Anne Hathaway is szívesen visszatérne benne.

Érkezik a Neveletlen hercegnő filmek folytatása! A The Hollywood Reporter hozta le elsőként a hírt, miszerint a Disney-nél már készülőben van az ikonikus alkotás harmadik része, melynek jelenleg a forgatókönyvét írják. Az információik szerint Anne Hathaway-t még nem szerződteték le hozzá, de a készítők abban reménykednek, ha a projekttel sikerül tovább haladniuk, visszatér majd benne.

A színésznőt még október végén kérdezték egy interjúban a folytatás lehetőségéről, amikor is azt mondta, kérdés nélkül visszatérne benne, ha ez azt jelenti, hogy ismét Julie Andrews-szal dolgozhat. 

Neveletlen hercegnő első része 2001-ben jelent meg, és a kamasz Mia történetét meséli el, akinek egyik napról a másikra felfordul az élete, mikor meglátogatja a sosem látott nagyanyja, hogy átadja neki Genovia trónját. Ahogy a szigorú mama próbálja királynőhöz méltó viselkedésre nevelni a makacs unokáját, ő egyre kevésbé szeretne uralkodó lenni, főleg, hogy emiatt fel kéne adnia az egész addigi életét. A film 2004-ben kapott folytatást Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban címmel. 

Csak úgy, mint az első két filmnél, ezúttal is Debra Martin Chase látja majd el a produceri munkálatokat, a forgatókönyvet pedig Aadrita Mukerji írja.