Mától nézhető a Te új évadának 2. fele a Netflixen

Végre kiderül, hogy tér vissza egy halott karakter az évad ezen részében.

Kereken egy hónappal ezelőtt, február 9-én érkezett meg a You, vagyis a Te című sorozat 4. évadának első fele a Netflixre, ma pedig már arról számolhatunk be, hogy felkerült a streaming szolgáltatásra az etap második fele is, vagyis újabb 5 résszel bővült a sorozat univerzuma.

Hogy spoiler mentesek maradjunk, a 4. évadban Joe, pontosabban Jonathan Moore professzor Londonban kezdi meg kalandjait, ahol egy tucat új idegennel ismerkedik meg, akik közül néhányan természetesen rabul ejtik majd a főhősünket – kérdés az, meddig megy el értük, miközben, valakinek szemet szúr és nyomozni kezd utána.

Arról pedig korábban beszámoltunk, hogy az előzetes alapján egy régebbi, halott karakter is visszatérhet (?), de erről csak találgatások vannak addig, amíg meg nem nézzük a ma megjelent öt epizódot.

Egyébként nem lepődnénk meg azon sem, ha a következő évad lenne a befejező és lezáró etap, ugyanis a készítők azt mondták, ők alapból 5 évadra terveztek a sorozattal – de hivatalos információ még nincs, hogy berendelték-e a folytatást vagy sem.