5 évadosra tervezik a Te című sorozatot

A következő évad lehet az utolsó.

Penn Badgley Te című Netflixes sorozata még mindig az egyik legnépszerűbb téma idehaza és a világon is. A színész, aki egyébként 20+ éve a szakmában van a Variety-nek mesélt csapatával együtt az új évadról és néhány érdekességről a folytatással kapcsolatban.

Penn egyébként az új évad egyik producere is és élete első részét is ebben az évadban rendezte, természetesen nem egyedül dolgozik, hanem a csapatban több sikeres és kreatív rendező és forgatókönyvíró tartozik. Sarah Schechter elmondása szerint magát a sorozatot maximum 5 évadosra tervezték, így ha a Netflix berendel még egy évadot, valószínűleg az lesz az utolsó – de legalább kap lezárást a történet és nem marad valószínűleg nyitva egy csomó kérdés.

Mindig is egy öt évados terv volt a fejünkben a sorozattal kapcsolatban

– árulta el Sarah Schechter, a sorozat egyik producere.

Amikor először felkeresték Badgley-t, teljesen elzárkózott a szerepléstől és magától a sorozat koncepciójától és úgy érezte, hogy ő nem a megfelelő ember Joe karakterének megszemélyesítésére. De miután elvállalta és beleélte magát a karakterbe, úgy érezte, hogy egy régi karakterének rossz szokásait kell a felszínre hoznia ahhoz, hogy elinduljon Joe útján.

Dan Humphrey tulajdonságait megfogtam, beraktam egy turmixgépbe, összekevertem és egy új embert varázsoltam belőlük

A sorozat kezdetekor nem volt még olyan pozíció, mint „intimitás koordinátor”, aki a forró jelenetekért felelt volna, vagyis pontosabban azért, hogy a színészek és a stáb is kényelmesen és biztonságban érezze magát a forgatások során. Később, néhány évad után már csatlakozott a csapathoz egy szakember is.

Elég sok szex jelentet csináltam már. Hollywood személet-világa nekem mindig is abszurd volt, és vannak határok, amikkel nem igazán akarsz játszani.

@iampennbadgley #antihero ♬ Anti-Hero – Taylor Swift

Mivel Penn TikTokra regisztrált a sorozat új évada előtt, ahol egyébként egy Taylor Swift dalra töltött fel videót, az újságíró megkérdezte azt is, szerinte milyen kapcsolata lenne Joe-nak és Taylor-nak:

Szerintem, sajnos semmibe venné. Valószínűleg azért, mert sikeres és szőke…? Nem tudom, de biztosan lenézné.