Halott karakter térhet vissza a Te 4. évadának 2. felében

Megérkezett a sorozat folytatásának előzetese.

Igaz, még nem vagyunk túl a Te, vagyis a You 4. évadának első felének különlegességén, de a streaming óriás már most az évad 2. felének előzetesével sokkolja a közönséget. A cikk spoilereket tartalmaz, így ha nem láttad az új etap első felét, ne olvass tovább.

Az új évadban Joe egy nagyobb puzzle-t kell, hogy összerakjon, de valahogy mindig valaki belerondít a levesébe. Penn Badgley karaktere viszont lehet, hogy a végzettel találja szembe magát Rhys Montrose-zal, hiába próbált meg egy új személyazonosságot adaptálni magának Jonathan Moore professzor személyében.

A most publikált előzetesben viszont egy, a 3. évadban halottnak nyilvánított karakter tűnik fel – úgy tűnik tényleg igaz az a mondás, hogy senkit se gondoljunk halottnak, hiába hitetik el velünk azt – mondták ezt akkor, amikor arról szóltak a tárgyalások, hogy vissza-e tudják hozni Jenna Ortega karakterét az új évadba. Ha őt nem is, Joe nagy szerelmét és gyermeke anyját, Love-ot látszólag sikerült, de azt nem tudni, mi fog ebből kisülni.

A sorozat folytatása március 9-én érkezik hazánkban is a Netflixre.