Jacob Elordi egy újabb filmes főszerepet zsebelt be

Az Ígéretes fiatal nő rendezőjének új, nagyon várós thrillerjében kapott főszerepet.

Régebben mi is cikkeztünk arról, hogy Jacob Elordi úgy érzi, nem mutatta meg még tehetségét igazán és ahogy ő fogalmazott „rendes filmekben” is szeretne szerepelni, miután kimaxolta karakterét a Csókfülke filmekben. És bár az Eufóriában már most sikerült maradandót alkotnia toxikus karakterével, szerencsére itt nem áll meg.

Hónapokkal ezelőtt beszámoltunk arról is, hogy Elvis szerepét is magára ölti, most pedig egy vadonatúj thrillerben kapott főszerepet. A koronavírus járvány szépen keresztbehúzta az Ígéretes fiatal nő c. film promóciós kampányát, pedig a megjelenés után a kritikusok és a közönség is imádta, a rendezője pedig azóta új filmen nem dolgozott – mostanáig.

Elordi mellett Barry Keoghan (Dunkirk, Csernobil) és Rosamund Pike (Holtodiglan, Büszkeség és balítélet) fog feltűnni, mint főszereplő a Saltburn c. filmben, melyről nem igazán tudunk sokat, csak annyit, hogy Emerald Fennel a rendezője és a fentebb említett kasszasiker főszereplője, Carey Mulligan (Ígéretes fiatal nő) is kapott valamilyen szerepet a „megszállottságot” bemutató filmben.

Egyébként sem a megjelenésről, sem pedig a munkálatokról nem árultak el sokat, csak annyit, hogy 2022 nyarán már dolgoztak a filmen és zajlottak forgatások, szóval nem lepődnénk meg, ha idén egy nagy filmfesztiválon mutatnák be az alkotást.