Jacob Elordi úgy érzi, nem szerepelt még igazi filmben 

Elárulta a színész, milyen is az álomszerep számára.

Az utóbbi pár hétben Jacob Elordi az HBO sikersorozatában, az Eufóriában nyújtott alakításának köszönhetően volt a köztudatban, ahol Nate Jacobs karakterét játsza, előtte pedig főként a Netflix-es A csókfülke című filmsorozatból volt ismert. Annak ellenére azonban, hogy mindkét produkció igencsak népszerű, az ausztrál színész mégis úgy érzi, eddigi karrierje során nem szerepelt igazi filmben.

Hogy ezt pontosan hogyan érti? Jacob a Vogue-nak adott interjújában árulta el, hogy az egyik legnagyobb álma, hogy a mozivásznon is feltűnhessen végre, és ne csak az egyből streamingre szánt filmekben és sorozatokban.

Furcsa, hogy már négy vagy öt éve Los Angeles-ben élek, de emiatt az új, kissé ijesztő, digitális korszak miatt eddig csak tévés vagy streaming alkotásokban kaptam szerepet. Soha nem szerepeltem még igazi filmben. Nehéz, hogy mindig, amikor moziba megyek, elfog az az érzés, hogy én is ezt akarom, ezt szeretném csinálni igazán

– mondta.

Az színész egyébként akkor döntötte el végleg, hogy erre a pályára szeretne lépni, mikor megnézte a 2008-as A sötét lovag című filmet, és Heath Ledger alakítása teljesen levette a lábáról, mint Joker. 

És hogy milyen mozifilmben szerepelne a legszívesebben? Elmondása szerint egy klasszikus film noirban.

A film noir valószínűleg a legszexibb műfaj, ami létezik. A sötét szobák, a cigaretták, a cilinderek, a régi kocsik, a szúrós mondatok, mindent imádok benne. Nagy álmom, hogy egyszer szerepelhessek egy ilyenben.

Ha ennek még egyelőre nem is jött el az ideje, hamarosan, egészen pontosan amerikában márius 18-án érkezik Jacob legújabb filmjbe, ami elég szexi lesz, hiszen egy erotikus thrillerről van szó. A Deep Watercímű alkotásban Richard karakterét alakítja majd, mellette pedig még többek között Ben Affleck is feltűnik benne.