Szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly?

Így már szinte biztos, hogy csak az egyikük jön Magyarországra.

Frissítés: azóta a színésznő deaktiválta Instagram profilját.

Úgy tűnik, azok után, hogy ittak egymás véréből, eljegyezték egymást és még egy rakat hasonló furcsaságot élt át közösen Machine Gun Kelly és Megan Fox, a románcnak így is vége szakadt – tanakodik az internet egy emberként.

A rapperből lett rocker egyébként június 26-án végre bepótolja elmaradt, első budapesti koncertjét (jegyek itt), de akik arra voltak kíváncsiak, hogy vajon párja, Megan Fox is vele tart-e, most csalódni fognak, ugyanis a pletykák szerint mostmár tényleg szétment a hollywoodi álompár. A pletykák azután reppentek fel, hogy a színésznő, miután egyébként elment egy eseményre MGK-vel, pár órára rá kiposztolt egy részletet Beyoncé egyik híres dalából, ami a Lemonade-en kapott helyet.

You can taste the dishonesty/ it’s all over your breath

A videó végén pedig azt látni, ahogy eléget néhány dolgot.

Megan egyébként ezek után letörölte az összes közös képét párjával Instagramról, majd pedig három embert követett be, egyikük ironikusan Eminem, akivel évek óta balhézik MGK, a másik kettő Harry Styles és Timothée Chalamet. A pár egyelőre meg sem erősítette, de nem is tagadta a híreket, ha pontosítanak kapcsolatukkal kapcsolatban, frissítjük cikkünket.