Machine Gun Kelly megkérte Megan Fox kezét, majd egymás véréből ittak

Másfél éve alkot egy párt a két sztár.

Gratuláció illeti meg Machine Gun Kelly-t és Megan Fox-ot, ugyanis másfél év együttlét után az énekes-rapper eljegyezte a színésznőt. A lánykérés még január 11-én történt, ugyanott, ahol összejöttek 2020. júliusában, Megan pedig egy videót is posztolt róla.

A színésznő egészen lírai módon arról írt, hogy együtt a poklot is megjárták, de a nehézségek ellenére szerelemben kitartottak egymás mellett, sőt, azt is megosztotta, milyen bizarr dolgot csináltak a lánykérést követően – egymás véréből ittak.

2020. júliusában ez alatt a banyánfa alatt ültünk, és varázslatért fohászkodtunk. Fogalmunk sem volt a fájdalomról, ami ránk várt az elkövetkezendő rövid és őrületes időszakban. Nem tudtuk, micsoda munkával és áldozatokkal jár majd ez a kapcsolat, de teljesen elvakított minket a szerelem. És a karma. Aztán valahogy, másfél évvel később, miután a poklot is megjártuk együtt, és közben többet nevettünk, mint valaha is gondoltam volna, hogy lehetséges, megkérte a kezemet. És pont úgy, ahogy az összes eddigi életben, és az összes elkövetkezendő életben is, igent mondtam… aztán ittunk egymás véréből

– írta.

MGK a gyűrűről osztott meg egy videót, amelyet ő maga tervezett, és kettejük lelkét szimbolizálja:

Visszavittem az ágakhoz, amik alatt szerelembe esünk, és megkértem, hogy jöjjön hozzám. Tudom, hogy egy gyűrűt szokás adni, de én Stephen Websterrel kettőt terveztem: smaragd (az ő születési köve) és gyémánt (az én születési kövem) két mágneses tövisen, amik úgy vonzzák egymást, mint egy lélek két fele, egy furcsa szívet formálva, ami a szerelmünket jelképezi.

A két sztár a tavaly megjelent közös filmjük, a Midnight in the Switchgrass forgatásán ismerték meg egymást 2020 márciusában, majd májusban a színésznő feltűnt MGK bloody valentine című klipjében. Már ekkor megindultak a találgatások a kapcsolatukról, ám, mint ahogy Megan is írta az eljegyzéses posztjában, csak nyáron jöttek össze hivatalosan is.

Sok boldogságot kívánunk a párnak!