Machine Gun Kelly és Megan Fox egymás véréből isznak rituális keretek között

Furcsa szokásai vannak a párnak.

Már lassan két éve alkot egy párt Machine Gun Kelly és Megan Fox, ezidő alatt pedig enyhén szólva is furcsa szokásokat alakított ki magának a sztárpár. Hogy pontosan miket? Például a színésznő a Glamour magazinnak adott interjújában kijelentette, hogy néha isznak egy-egy cseppet egymás véréből.

MGK és Megan idén januárban osztották meg a nagy hírt, miszerint jegyben járnak, és már a bejelentő posztjukban is utaltak a vérivásra, azonban most kiderült, hogy ez nem csak egyszeri alkalom volt.

Csupán pár cseppről van szó, de igen, néha iszunk egymás véréből rituális keretek között. Okkal tesszük ezt, és teljesen kordában tartjuk. Tényleg csak arról van szó, hogy kicsepegtetünk pár cseppet a vérünkből, és mindketten megisszuk a másikét

– kezdte.

A színésznő hozzátette, hogy a zenész sokkal elvetemültebb, mint ő, így nem mindig tartja be a rituáléjuk szabályait.

Ő sokkalta rendszertelenebb és kaotikusabb, mint én. Néha csak megvágja a mellkasát egy törött üvegszilánkkal, és azt mondja, „vedd el a lelkem”. Nem mondom, hogy nem történt még ilyen. Oké, lehet, hogy nem pontosan ez, de ennek egy verziója megtörtént már… elég sokszor.

Íme a interjúrészlet, ahol Megan ezt ecseteli:

A két sztár a tavaly megjelent közös filmjük, a Midnight in the Switchgrass forgatásán ismerték meg egymást 2020. márciusában, majd májusban a színésznő feltűnt MGK bloody valentine című klipjében. Már ekkor megindultak a találgatások a kapcsolatukról, ám hivatalosan csak nyáron jöttek össze.

A lánykérésre idén januárban került sor, arról viszont egyelőre nincs hír, hogy az esküvőt mikorra tervezik.