Érkezik a Pán Péter horror verziója

Egy, a MCU-hoz hasonló világot szeretnének kiépíteni a rendezők, csak mesefilmek horror változataiból.

A filmes világ nem nyugszik meg és úgy tűnik még mindig vannak kiaknázatlan koncepciók. Beszámoltunk mi is arról, hogy hamarosan megjelenik a Micimackó és Malacka történetét újragondoló Micimackó: Vér és méz, mely egy kaszabolós, slasher horrort készített a kedves kis gyermekmeséből. Hasonlóan ehhez, a Bambit is újra szeretnék gondolni, erről itt írtunk bővebben.

A készítők úgy nyilatkoztak, hogy a Marvel-univerzumhoz hasonlóan, egy saját univerzumot terveznek kiépíteni, ahol az eredettörténeteken kívül keresztezhetik is a szálakat. Erre úgy gondolják azért van szükség, mert állításuk szerint már most több olyan üzenetet kaptak, amiben rajongók azt kérik tőlük, hogy eresszék össze például Micimackót és Bambit – akár egymás ellen.

Az alacsony költségvetésű brit slasher egyébként azért, mert már a megjelenés előtt sikeresnek és virálisnak titulálható, végül nem csak bizonyos országokban, hanem globálisan kerül bemutatásra: itthon a Vertigo Média gondozásában március 2-án kerül a mozikba.

Hivatalos leírás: Róbert Gida egyetemi tanulmányai során elhanyagolja a Százholdas Pagony állatait, és nem látja el őket ennivalóval. Az éhező állatok közül Micimackó és Malacka úgy dönt, magának szerez eleséget, s ezzel visszatérnek állati ösztöneik. A Mackó a méz mellett a vérre is szomjazik. Ez pedig halálos veszélyt jelent az odaérkező turisták számára. Ám Micimackó és Malacka Róbert Gidával is le akar számolni, amiért elhagyta őket.

A Pán Péter horror verziójában Rhys Frake-Waterfield, az egyik készítő már látja maga előtt a túlsúlyos, drog problémákkal küzdő Csingilinget.

Nagyon sok ötletünk van, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak a Disney-hez, nagyon sok mese és városi legenda van, olyanok, amelyek kapcsolódnak a nézőink gyermekkorához, amikből egy beteg világot lehet kiépíteni.