Jön a Micimackó és Malacka horror film

Mészárlásba kezdenek.

Elképzelhető, hogy még idén, 2022-ben érkezik a Micimackó és Malacka inspirálta horrorfilm, a Winnie-The-Pooh: Blood and Honey (ami magyarul körülbelül annyit tesz, mint Micimackó: Vér és Méz – hivatalos magyar nyelvű címről még nem tudunk), melyből megérkeztek az első képek… annyi biztos, hogy egy szempillantás alatt lerombolja a gyerekkorunkat.

Valószínűleg mindenki agyában úgy élnek Micimackó és barátai, mint egy aranyos baráti társaság, sokszor tanulságos történeteket bemutató epizódokkal és a főszereplőnk főként a mézre és az alvásra tud koncentrálni amellett, hogy mindig kitalál valami megoldást az éppen aktuális problémára. Most viszont eltűnik ez a kedvesség és méz helyett vérre szomjazik.

A Rhys Frake-Waterfield által rendezett filmben viszont Micimackó nem éppen az az édes, ölelnivaló, szőrös maci, akire mi gondolunk. Az első képekből a filmből kiderül, hogy valójában Micimackó nem egy igazi medve lesz, hanem egy férfi ijesztő műanyag maszkban, ami a karaktert ábrázolja, pont úgy, mint hű csatlósáé Malackát.

Az iMDB adatlapja szerint főszerepben láthatjuk majd Amber Doig-Thorne-t mint Alice, Maria Taylort mint Maria, Danielle Ronaldot mint Zoe, May Kelly-t mint Tina, Natasha Tosinit mint Lara, Chris Cordellt mint Malacka, and Craig David Dowsettet mint Micimackó.

A képek alapján a történet elég klisés lesz, ugyanis egy elhagyatott erdei házat látunk, ahova egy csapat fiatal szórakozni megy, majd az este folyamán minden rosszra fordul. A képek alapján arra is számíthatunk, hogy nem spóroltak a művérrel és az ijesztő elemekkel.