A nyár, amikor megszépültem sztárjával érkezik az új Bajos csajok film

Bővül a Bajos csajok musical csapata.

Néhány hónappal ezelőtt jelentették be, hogy a Paramount+ (ami itthon a SkyShowTime-ot fogja jelenteni) elkészíti a Bajos csajok musical verzióját, ami egyébként a Broadway-en óriásit ment. Akkor négy főszereplőt, Angourie Rice-t, Reneé Rapp-et, Auli’i Cravalho-t és Jaquel Spivey-t jelentették be, Renée a MUSICDAILY: Up Next sorozatának is tagja volt.

Most pedig három új nevet dobtak be a készítők: az egyik Chris(topher) Briney, aki a Prime Video nagysikerű, A nyár, amikor megszépültem c. sorozatának főszereplője, melynek 2. évada hamarosan érkezik. Mellette látható lesz még Bebe Wood, aki a Szeretettel: Viktor c. Disney+ sorozatból lehet ismerős és Avantika is, aki a Rebel Wilson-féle A végzős év c. Netflix filmben szerepelt.

Renée Rapp
Chris Briney
Angourie Rice
Auli’i Cravalho
Avantika
Bebe Wood

Annyit már tudni, hogy Rice kapja Cady szerepét, míg Avantika és Wood Karen és Gretchen szerepét öltik majd magukra, míg Briney Aaron karakterét személyesíti meg. Az eredeti szereplők közül Tina Fey tér majd vissza, de csak produceri szerepben.

A történetről egyelőre nem igazán tudni semmit, de az eredeti leírástól nem fog nagyon eltérni: Cady Heron afrikai vidékeken nőtt fel zoológus szülei mellett, és 15 éves koráig csak hírből ismerte az iskolát. A család azonban visszatér Chicagóba, és Cady egy átlagos gimnáziumban találja magát, ahol hamar megtanulja az első leckét: semmit sem tud azokról a vad dolgokról, melyek az úgynevezett civilizációban – esetünkben egy középiskolában – előfordulnak.
Ami itt folyik, az valóságos pszichológiai hadviselés és intrikák sora, és mindezek élén Regina George áll, a legmenőbb és legrafináltabb csaj az iskolában. Ő a királynő, a lányok bálványa, szinte mindenki rá akar hasonlítani, az ő szavát lesi. Nem tanácsos az útjába kerülni, ám az új lány alig teszi be a lábát, máris a lehetséges riválisaként tartják számon. Arra is rá kell jönnie, hogy az élet a dzsungelben sokszor semmi ahhoz képest, ami egy gimiben történik.