Film készül a Bajos csajok Broadway musicalből, a nézők dönthetnek, kik legyenek a szereplők

A filmadaptációt januárban jelentette be Tina Fey.

Idén januárban jelentette be Tina Fey, a nagysikerű Bajos csajok írója, hogy az alkotás visszatér a nagyképernyőre, ugyanis film készül a történet Broadway musical változatából, most pedig a nézők szavazhatják meg, kiket látnának szívesen az ikonikus szerepekben. A meangirlsonbroadway.com oldalon adhatjuk le a voksainkat, és nem is akármilyen nyereményért: a győztesnek ugyanis bekerül a neve a a filmben látható Burn Bookba, ezzel pedig örökre beírja magát a Bajos csajok történelmébe. A verseny október 30-ig tart.

Az eredeti filmet 2004-ben mutatták be.

Nagyon izgatott vagyok, hogy visszahozzuk a Bajos csajokat a nagyképernyőre. Hatalmas örömmel tölt el látni, hogy a nézőknek ennyi mindent jelentett a film és a musical is. Már 16 éve vannak velem ezek a karakterek, és imádom őket

– mondta Tina Fey még januárban.

A musical 2017-ben premierelt Washingtonban, majd egy évvel később a Broadway-en is. Több neves díjat, köztük egy Drama Desk Awards szobrocskát is nyert, és nem kevesebb, mint 12 Tony-díjra jelölték. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor láthatja a nagyközönség a filmadaptációt.