Chase Stokes az új Gossip Girl sztárjával jön új filmmel

Az Outer Banks sztárja kapta a főszerepet.

Chase Stokes, az Outer Banks sztárja sem áll meg pihenni, következő hónapban érkezik a sorozat 3. évada, közben dolgozik a Csúfok c. filmjén is, illetve most elárulták azt is, hogy ő, illetve Sydney Taylor, valamint az új, a napokban kaszált Gossip Girl sorozat Evan Mockja is látható lesz a Marked Men c. filmben, ami egy 2 részes sorozat kezdő alkotása.

A film egyébként Jay Crownover Marked Men sorozatának első könyvét, a Rule-t veszi majd alapul, amit ha sikernek örvend az alkotás a Get is követni fog. A bejelentéssel együtt megkaptuk a történetet is: Shaw Landon attól a pillanattól kezdve beleszeret Rule Archerbe, hogy megpillantotta. Rule, egy tüzes lázadó tetoválóművész, akinek nincs ideje egy olyan jó kislányra, mint Shaw, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki látja azt, aki valójában a művész. A lány más emberek szabályai szerint él, a fiú maga találja ki a sajátjait. De egy rövid szoknya, túl sok születésnapi koktél és elkotyogott titkok olyan éjszakához vezetnek, amelyet egyikük sem felejthet el. Nos, Shawnak és Rule-nak rá kell jönnie, hogy egy hozzá hasonló lánynak és egy hozzá hasonló srácnak hogyan lehet együtt lenni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket… vagy egymást.

Egyébként a filmről többet nem tudunk, csak a további, mellékszereplőket fedték fel, akik között láthatjuk Ella Balinska-t, Alexander Ludwig-ot, Natalie Alyn Lindet, Hannah Kepple-t, Daisy Jelley-t, Michael Bradley-t, Adam Abbou-t és Matthew Noszka-t, illetve Inanna Sarkis-t is a 2024-es premierkor.