Újabb filmes főszerepet zsebelte be az Outer Banks sztárja, Chase Stokes

Nem csak sorozatokban láthatjuk a jövőben.

Tavaly számoltunk be a hírről, miszerint Chase Stokes, az Outer Banks (melynek harmadik évadát már elkezdték forgatni) és Joey King, A csókfülke c. filmsorozat sztárjai szerepet kaptak a Csúfok c. könyv Netflixes filmadaptációjában, most pedig egy újabb főszerepet tudhat magáénak a színész.

A 29 éves színész most a Music Got Me Here c. filmben kapott főszerepet, melyet Gurinder Chadha rendez majd és Forrest Allen és Tom Sweitzer igaz történetét meséli el. A kreatív vezetők Susan Koch dokumentumfilmjét is alapul veszik majd, mely ugyanezzel a címmel került forgalmazásra. Más színészről egyelőre nem tudni, aki csatlakozott volna a projekthez, de valószínűleg hamarosan róluk is lerántják a leplet.

A Music Got Me Here egy szívhez szóló, igaz történetet mesél el, melyben egy különc középiskolai énektanár, Tom Sweitzer világa teljesen a feje tetejére áll egy apró virginiai faluban, miután az egyik volt tanítványa, Allen (Chase Stokes) kómába esik egy borzalmas snowboard baleset után. Élet és halál között van, a fiatalember utolsó reménye, hogy felébredjen, beszéljen és újra járjon, az ez a sérült múltú, vonakodó tanár, aki kivételesen felveszi a kapcsolatot a kétségbeesett család kérésére, hogy a zeneterápiával segítsen a fiúnak. Ez a történet a családról, a baráti kötelékekről és végső soron a zene gyógyító erejéről szól.