Vége: két évad után elkaszálták az új Gossip Girl-t

Már biztosan nem érkezik a folytatás.

Véget érnek a manhattani elit kalandjai az HBO Max-en, ugyanis a streaming platform elkaszálta a Gossip Girl – Az új pletykafészek című sorozatukat. Az 2000-es évek ikonikus szériájának újragondolt változata összesen két évadot élt meg, a második jelenleg is fut. Az utolsó rész hazánkban január 27-én válik elérhetővé. 

A szomorú hírt az alkotója és a producere, Joshua Safran jelentette be:

Nehéz szívvel kell elmondanom nektek, hogy a Gossip Girl nem folytatódik az HBO Max-en. Köszönjük, hogy velünk voltatok, remélem, mindannyian nézni fogjátok az utolsó részt, amiben kiderül, mi lesz a történet vége. xoxo

A rebootot, mely 2021-ben startolt el, a kezdetekben hatalmas érdeklődés övezte, mi több, az első része még rekordot is döntött az HBO Max-nél, mint a legnézettebb saját sorozatuk a megjelenés hétvégéjén. A lelkesedés azonban hamar alábbhagyott, és közel sem lett olyan népszerű az alkotás, mint azt várták tőle – a hírek szerint ezért is kaszálták el, és nem pénzügyi okok állnak a háttérben.

A sorozatban olyan színészeket láthattunk, mint Jordan AlexanderEli BrownThomas DohertyTavi GevinsonEmily Alyn LindEvan MockZion MorenoWhitney PeakSavannah Lee SmithJohnathan FernandezAdam Chanler-BeratTodd AlmondLaura BenantiGrace Duah, vagy éppen Megan Ferguson.