Ismét együtt dolgozik Ellie Goulding és Calvin Harris

Emiatt tolta volna el lemezének megjelenését az énekesnő?

Február 3-án, azaz kevesebb, mint egy hónap múlva jelent volna meg Ellie Goulding 5. stúdióalbuma, mely a Higher Than Heaven címet kapta, de az énekesnő (sajnos) eltolta a korong megjelenését, több, mint egy hónappal.

Igaz, eközben megosztott néhány jó hírt is rajongóival: például érkezik következő kislemeze, ami a Like A Saviour címet kapta, ami számszerint a harmadik dal az Easy Lover és a Let It Die c. dalok után, amit hallhatunk majd a lemezről. Az új megjelenési dátum a tervek szerint március 24-e lesz. Twitteren, Instagramon és Facebookon is megosztotta a gondolatait a csúszással kapcsolatban és úgy fogalmazott, egy nagyon nagy lehetőséget nyit meg számára a későbbi megjelenés. Pár nappal a bejelentés után pedig már arról posztolt, hogy Calvin Harris-szel dolgozik együtt.

Tudom, hogy nagyon türelmesek vagytok velem, de egy nagyon izgalmas lehetőségünk lett a színfalak mögött, amiről még természetesen nem mesélhetek nektek. De addig is, köszönöm a türelmet és izgatottan erősíthetem meg, hogy az új kislemezem a Like A Saviour lesz. Hamarosan érkezik, már a videót is leforgattuk hozzá és ez az egyik kedvencem, amit valaha csináltam.

A szomorú hír bejelentésével egyidőben azért betekintést is engedett már fentebb is emlegetett videójában. Az énekesnő egyébként nem olyan régen arról is lerántotta a leplet, hogy nem csalta meg Ed Sheerant az idén a szigetre érkező Niall Horannal.

Meglepő, hogy Calvin és Ellie újra stúdióznak, ugyanis a producer/DJ elmondta, hogy 2 alkalommal többször nem igen dolgozik szívesen senkivel és eddig kizárólag Dua Lipával és Florence Welch-el tette meg Goulding-on kívül. Szinte biztos, hogy ez az egyik oka annak, hogy csúsztattak a lemez megjelenésén, mivel eddig mind a két közös daluk, az I Need Your Love és az Outside is óriási siker volt.