Ellie Goulding leszögezte, hogy nem csalta meg Ed Sheerant Niall Horannel

Egy évtizedes pletykára reagált az énekesnő.

2013-at írunk, a dráma pedig Ellie Goulding, Ed Sheeran, és Niall Horan között bontakozott ki. Az egész ott kezdődött, hogy Ellie és Ed kézen fogva jelentek meg a VMA díjátadón, így hamar elterjedt a pletyka, miszerint a két sztár egy párt alkot. Csakhogy valószínűleg nem tisztázták le, mi is van pontosan kettejük között, ugyanis mindketten mást mondtak róla, kezdve az énekessel, aki csupán hetekkel az esemény után így nyilatkozott az ET-nek:

Az emberek általában nem fogják meg egymás kezét, ha csak barátok. Volt köztünk valami, de már vége.

Ed és Ellie a 2013-as VMA-n.

Egy évre rá, 2014-ben aztán kiadta a Don’t című dalát, melyben elég erősen utalt arra, hogy egy exe, aki szintén a zeneiparban tevékenykedik, megcsalta valakivel. A szóban forgó dalszöveg a következő:

I never intended to be next (you bastard)
But you didn’t need to take him to bed, that’s all
And I never saw him as a threat (you bastard)
Until you disappeared with him to have sex, of course
It’s not like we were both on tour
We were staying on the same fucking hotel floor
And I wasn’t looking for a promise or commitment
But it was never just fun, and I thought you were different

A rajongók hamar találgatni kezdtek, vajon kikről íródhatott a szerzemény, egy brit lap pedig kapott az alkalmon, és megírta, hogy a szerelmi háromszög harmadik tagja nem más, mint Niall Horan – bár erre semmiféle bizonyítékuk nem volt, és később Ed kérésére vissza is vonták az állításukat. De hogy jött az akkor még a One Direction tagjaként munkálkodó énekes a képbe?

Úgy, hogy közte, és Ellie között tényleg alakult valami akkoriban, Ednek az énekesnő elmondása szerint azonban ehhez semmi köze nem volt.

Tényleg randiztam párszor Niallel, de Eddel soha nem voltam együtt. Nem tudom, ez honnan jött, és miért lett belőle ekkora ügy

– nyilatkozta 2015-ben az Elle-nek.

A sztori itt nagyjából is meg állt. A jelenbe ugorva aztán Ellie pár napja megosztott egy TikTok videó, ami alatt egy rajongó kommentben felhozta az egy évtizedes drámát:

Nem hiszem el, hogy megcsaltad Eded Niallel, de slay

– írta.

Az énekesnő pedig reagált is a hozzászólásra, és leszögezte, hogy ilyen nem történt:

Ez kamu!!!! De amúgy tényleg slay

Bármi is történt 10 évvel ezelőtt Ed és Ellie között, az biztos, hogy már mindketten túltették magukat rajta. Az énekes mára már kétgyermekes apuka, az énekesnő pedig 4 éve ment férjhez, és az első gyermeke 2021-ben született meg.