Ekkor érkezik a Riverdale utolsó évada

Megvan a premier dátuma.

Idén egy korszak zárul le, ugyanis 6 év után búcsúzik a Riverdale című sorozat. A soron következő, hetedik évad lesz ugyanis az utolsó, most pedig azt is megtudhattuk, mikor lesz a premier.

Az amerikai CW csatornán március 29-én kerül adásba a befejező évad első epizódja, így, ahogy már megszokhattuk, hazánkban a következő nap, vagyis március 30-án kerül fel a Netflixre. Hetente fognak érkezni a részek, a széria utolsó epizódját pedig itthon augusztus 24-től nézhetjük majd.

A hetedik évad első képeiről még tavaly decemberben rántották le a leplet, a premierdátummal együtt pedig most a hivatalos leírása is megérkezett:

A Riverdale hetedik évada oda kalauzol el minket, ahová eddig egyetlen Riverdale évad sem merészkedett – az 1950-es évekbe! Ott folytatódik a történet, ahol a hatodik évadban véget ért: Jughead Jones (Cole Sprouse) hirtelen az ’50-es években találja magát. Fogalma sincs, hogy hogyan került oda, ahogy arról sem, hogyan juthatna vissza a jelenbe. A barátai nem jelentenek segítséget számára, ugyanis ők úgy tűnik, a mindennapi életüket élik, és fogalmuk sincs arról, hogy valaha is lettek volna máshol az ’50-es éveken kívül.

Archie Andrews (KJ Apa) egy klasszikus, ízig-vérig amerikai tinédzser a felnőtté válás határán, kissé bajkeverő, és fontos leckéket tanul az életről. Betty Cooper (Lili Reinhart) egy tipikus szomszéd lány, aki kezd mindent megkérdőjelezni a tökéletes életével kapcsolatban, köztük az anyja, Alice (Madchen Amick) kontrolálló viselkedését is. Veronica Lodge (Camila Mendes) egy feltörekvő hollywoodi sztárocska, aki rejtélyes körülmények között költözött Riverdale-be. Cheryl Blossom (Madelaine Petsch) a méhkirálynő, akinek vág az esze, mint a penge, és van egy titkos vágya. Toni Topaz (Vanessa Morgan) egy aktivista, aki a nemrég integrált Riverdale High gimi fekete tanulóiért harcol. Kevin Keller (Casey Cott) egy régimódi énekes, aki a szexualitásával küzd. Reggie Mantle (Chales Melton) egy vidékről érkezett baseball sztár, és végül, de nem utolsó sorban Fangs Fogarty (Drew Ray Tanner) egy „greaser”, aki arra született, hogy Elvis-hez hasonló sztár legyen.

Jugheadet meglátogatja Riverdale őrangyala, Tabitha Tate (Erinn Westbrook), és tőle tudja meg a kozmikus igazságot a helyzetükről. Vajon Jughead és barátai megtalálják a módját, hogy visszatérjenek a jelenbe? Vagy kedvenc karaktereink örökké az 1950-es években ragadnak? És ha igen… olyan rossz lenne az?