Albániában épít magának villát Dua Lipa

Tengerre néző otthont épít az énekesnő.

Az albán gyökerekkel rendelkező Dua Lipa tavaly novemberben kapta meg az albán állampolgárságot, most pedig úgy tűnik, a jövőben még több időt tervez tölteni az országban. A Page Six információi szerint ugyanis egy többmillió dolláros villát épít magának az énekesnő Saranda városában, ahonnan a családja származik.

A Jón-tenger partján fekvő város a görög Korfu szigetével szemben található, és az Albán-Riviéra nem hivatalos fővárosának tartják, hiszen évről évre egyre több turistát vonz. Nem csoda, ugyanis egy évben több, mint 300 napsütéses napnak örvendhet a 37 ezer lakója, és olyan nevezetességek találhatóak a közelében, mint például az ország egyik kulturális világörökségi helyszíne, az ókori Buthróton romvárosa.

A lapnak egy forrás elárulta, hogy Dua villája a tengerre fog nézni, és a megépítése több millió dollárba kerül majd, ám a pontos összeget nem kotyogta ki.

A sztár szülei még a születése előtt költöztek Londonba, így ő már ott látta meg a napvilágot. 11 éves korában aztán visszaköltöztek Koszovóba, és egészen 15 éves koráig laktak ott, amiről később úgy nyilatkozott, hogy az ott töltött idő segített neki önmagává válni.

Az énekesnő egyébként zsúfolt évet tudhat maga mögött. Februártól egészen novemberig járta a világot a Future Nostalgia turnéjával, mellyel hazánkba, a Szigetre is ellátogatott, azonban, ha azt gondolnánk, hogy most egy hosszabb pihenőre megy, tévedünk. A koncertsorozat utolsó show-ja előtt árulta el egy sajtótájékoztatón, hogy már javában dolgozik a harmadik albumán, amit remélhetőleg még idén hallhatunk.