Hónapok kérdése, és elkészül Dua Lipa 3. albuma

Egy percet sem pihen az énekesnő.

A tegnapi napon egy korszak zárult le, ugyanis hivatalosan is véget ért Dua Lipa hatalmas sikernek örvendő Future Nostalgia érája a hozzá kapcsolódó turné utolsó koncertjével. Az énekesnő még 2019. novemberében adta ki a felvezető kislemezét, a Don’t Start Now-t, melyet nem sokra rá a teljes korong, majd többek között egy rekordot döntő online show és megannyi sláger után idén egy 91 állomásos világkörüli koncertsorozat követett. A Future Nostalgia Tour keretein belül Bécsbe, és Budapestre, a Szigetre is ellátogatott, az utolsó show-ra pedig Albániában, Tiranában került sor, ahol 200 ezer ember előtt intett búcsút a turnénak.

Hogy mit tartogatnak az elkövetkezendő hónapok Dua számára? Ha azt gondolnánk, hogy a 3 évig tartó éra után pihen majd egy kicsit, tévednénk. A Tiranában tartott sajtótájékoztatóján ugyanis elárulta: esze ágában sincs szünetre vonulni, mi több, azonnal fejest is ugrik ismét a munkába, és a koncert utáni napon egyből Londonba utazik, hogy az új korongján dolgozzon.

Pihenni? Szerintem az elmúlt 7 évben nem is pihentem úgy igazán, de a elkövetkezendő hónapok során intenzíven fogok dolgozni azon, hogy befejezzem a harmadik albumomat. A stúdióban leszek és írni fogok, hiszen akkor vagyok a legboldogabb, és számomra ez a pihenés

– mondta. 

Az énekesnő egyébként Albánia függetlenségének 110. évfordulóján lépett fel az országban, ahol a koncert előtti napon hivatalosan is megkapta az albán állampolgárságot. Erről büszkén posztolt a közösségi oldalain:

A show végén pedig így köszönt el a 200 ezres tömegtől:

Hamarosan újra találkozunk. Tényleg hamarosan!