Újraéleszthetik a Glee – Sztárok leszünk c. sorozatot

Sőt, még egy musical is készülhet belőle.

Ryan Murphy úgy tűnik újra nyeregben van – nem csak a 2010-es években megjelent sorozatai iránt van óriási érdeklődés még mindig, hanem azóta sikerült több alkalommal megújítania magát és mást megmutatni a közönségnek – péládul utoljára a 2. és 3. évadot is kapó Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer sztorival, vagy A megfigyelővel. Most pedig azt is elárulta, hogy szívesen újraélesztené a Glee – Sztárok leszünk c. alkotását is.

A napokban már arról is mesélt a rendező/producer Jenna Ushkowitz és Kevin McHale podcastjában, hogy valószínűleg be kellett volna fejezniük a Glee-t nem sokkal azután, hogy az egyik főszereplő, Cory Monteith életét vesztette.

Ha újra át kéne élnem, abbahagytuk volna a forgatást és valószínűleg nem folytattuk volna. Mert nem lehet egy ilyenből csak úgy felépülni.

És ebben az interjúban mesélt arról is, hogy az újraélesztések korszakát éljük, a nosztalgia igazán erős és befolyásos manapság, így szíve szerint új évadot készítene a sorozatból.

Abban a helyzetben vagyok a sorozattal kapcsolatban, hogy eltelt elég idő a vége óta. Talán újra rá kéne néznünk, mint brand. Tudjtátok, egyfajta újraélesztést, rebootot csinálni belőle. Vagy egy Broadway musicalt valahogy?

Ryan egyelrőe még csak elmélkedik, semmi pontosat nem tud, vagy tervez. Annyi biztos, hogy egy másik sorozatának, a Scream Queens-nek a hivatalos oldalai is újraéledtek egyik napról a másikra, így nem lepődnénk meg, ha több régi munkáját újra átnézné és megpróbálná folytatni.

De nem tudom… szeretem az üzenetét és azt, amit elért. Nem lesz az életemben mégegy másik Glee, vagy bármi, ami ilyen közel állna hozzám.

Annyi biztos, hogy az eredeti szereplők közül nem sokan térnének vissza, már csak azért sem, mert nem igazán jöttek ki Lea Michele-el sem.