Két évadot is berendelt a Netflix a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztoriból

Egyből két új évadot kért be a platform!

Meglepő bejelentéssel érkezett a Netflix csapata. Rekordokat döntött a Netflixes Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer sztori, így muszáj volt a streaming óriásnak kitalálnia valamit, hogy mivel elégítheti ki a nézőit még jobban.

A döntés pedig megszületett, és nem egy, hanem egyből két új etapot is bekértek Ryan Murphy nagysikerű, igazi emberek történetét elmesélő sorozatából. A hivatalos bejelentés azt is tisztázza, hogy természetesen nem egy fiktív folytatást kapunk, hanem az alkotás átvált antológiába, ami annyit tesz, hogy minden évad más és más témát dolgoz majd fel. A közleményben arra is fényderül, hogy hasonló szörnyetegeket mutatnak majd be, mint Dahmer, pontosítva olyan negatív karaktereket, akiknek nagy hatása volt a társadalomra, esetleg sokkolta a világot tettük.

Arról még nincs hír, hogy mikor mutathatják be a „folytatását” a Szörnyeteg-sorozatnak. A Netflix adatai szerint jelenleg a 2. legnépszerűbb évad, amit valaha kiadott a platform, szorosan a Stranger Things 4. évada után. November 1-jéig összesen 934 millió órán keresztül nézték az emberek a 10 részt.