Érkezik A megfigyelő második évada

Folytatódik a népszerű széria.

Október közepén startolt el az igaz történeten alapuló A megfigyelő című thriller a Netflixen, és még mindig nagy népszerűségnek örvend. A megjelenést követően számos országban azonnal a platform toplistájának az élére ugrott, és jelenleg is a hatodik legnézettebb sorozat hazánkban, most pedig már hivatalossá vált, hogy érkezik a folytatás.

A szintén Ryan Murphy által készített Szörnyeget antológiával egyidőben jelentették be, hogy berendelték az eredetileg minisorozatnak induló alkotásból a második évadot, bár arról egyelőre még semmit nem tudni, hogy merre viszik el a történetet az új részekben. Annyi biztos, hogy jobban megismerhetjük majd bennük a széria középpontjában álló ház múltját, és a szomszédságot is.

A sorozat egy 2014-es igaz történeten alapszik. A Brannock család beköltözik egy elsőre idillinek tűnő, New Jersey-i kertvárosba, ám a fogadtatásuk az új szomszédaiktól sokkal inkább fagyos, mint baráti, ha pedig ez még nem lenne elég, fenyegető leveleket kezdenek kapni egy rejtélyes zaklatótól, aki A megfigyelőnek nevezi magát. Egyre inkább úrrá lesz rajtuk a paranoia, amint próbálják megfejteni, ki is lehet a kísérteties idegen, aki figyeli őket, az álomházuk pedig hamar a legnagyobb rémálmukká válik.

Az első évad hét epizódból áll, és olyan színészek szerepelnek benne, mint Bobby Cannavale, Naomi Watts, Jennifer CoolidgeMia FarrowMargo MartindaleTerry KinneyJoe MantelloRichard KindNoma DumezweniChristopher McDonaldMichael NouriIsabel GravittHenry Hunter Hall, vagy éppen Luke David Blumm.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik az új részek premierjét, és kik fognak majd visszatérni bennük.