Budapesten forgat az Én még sosem… sztárja

Újabb sztár érkezett hazánkba.

Még október elején jelentkezett be először Budapestről a Netflixes Én még sosem…, vagyis a Never Have I Ever c. sorozat egyik főszereplője Darren Barret. A sorozat negyedik és egyben utolsó évadához egyébként a Love, Victor főszereplője, Michael Cimino csatlakozik majd.

A színész a Gran Turismo c. 2023-ban érkező filmet forgatja fővárosunkban. Természetesen nem csak ő, hanem Orlando Bloom és a Fehér éjszakák, vagyis a Midsommar Simonja, Archie Madekwe is Budapest utcáit járja. Egyébként az Instagrammon megjelenő posztjaik és sztorijaik alapján, jó eséllyel a Deák Ferenc tér környékén nap, mint nap elhaladnak, így talán itt lehet a legegyszerűbb összefutni velük.

Érdekesség, hogy a csapat egy része már hetek óta Magyarországon tartózkodik és egyelőre nem derült fény a színészek közül azokra, akik még csatlakoztak hozzájuk a bejelentések óta. Érdekes, hogy egyre több forgatást ejtenek meg errefele, például a Karácsonyi Cserebere első részét Romániában forgatta Vanessa Hudgens, de jelenleg ebben a pillanatban a Riverdale színésznője, Madelaine Petsch Pozsonyban forgatja új horrorfilmjét.