A Love, Victor sztárjával erősít az Én még sosem… a Netflixen

És egy HBO Max-es projektet is készít éppen.

Ősszel fejeződtek be a munkálatok az itthon a Disney+-on elérhető Love, Victor körül, az utolsó, harmadik évad pedig hetekkel ezelőtt került fel a streaming szolgáltatóra. Most kiderült, hogy a sorozat főszereplője Michael Cimino nem pihen és több új projektet is készít egyidőben.

A színész szerepelt A végzős év c. Netflix filmben, melynek főszereplője egyébként Rebel Wilson volt, illetve az is kiderült, hogy a Hamster & Gretel c. Disney sorozatban szinkronizálni fogja az egyik szereplőt. Most pedig azt is bejelentette, hogy csatlakozik az Én még sosem… c. Netflix sorozat negyedik és egyben utolsó évadához is, mely 2023-ban érkezik a platformra. A sorozat harmadik évada augusztusban érkezik.

Ha ez nem lenne elég, akkor az HBO Max is bejelentett a színésszel kapcsolatos híreket: Peyton Listtel főszerepet kapott a B-Loved c. kétrészes alkotásban, ami jövőre, Valentin nap környékén érkezik és megmutatja Bea (List) történetét, aki egy szabadszellemű, valójában szellem, aki erős barátságot köt az új fiúval, Cole-lal (Cimino), akinek a házában eddig senki sem élt száz éven keresztül. A varázsgyűrű segítségével megértik, mit is jelent életben lenni, de azt is megtanulják, hogy néha el kell engedni olyan dolgokat, amiket szeretünk.

Annyira izgatott vagyok, hogy bejelenthetem én is ezeket a projekteket. Nagyon jó ennyire tehetséges emberekkel együtt dolgozni és nagyon várom, hogy lássatok minden újdonságot

– írta Instagram oldalán.