Kiderült: novemberben jön Netflixre az Egyikünk hazudik új évada

Hazánkba később jelenik meg, mint az Egyesült Államokban.

Óriásit ment a One of Us Is Lying, vagyis az Egyikünk hazudik globálisan a Netflixen, amikor egyébként az Egyesült Államokban, ahonnan származik nem is a streaming óriás kínálatában látható, hanem a lokális, Peacockon. A folytatás pedig nem is volt kérdéses azok után, hogy az egyik legfelkapottabb sorozat lett világszerte napokkal a premierje után. Ha újra átélnétek az első évad történéseit, akkor most 20% kedvezménnyel beszerezhetitek a könyvet, amit feldolgozott a sorozat a Maxim Könyvkiadó oldalán.

Október 20-án, vagyis holnap mutatják be a tengerentúlon a második évadot, igaz nekünk még körülbelül egy hónapot kell várnunk arra, hogy élvezhessük a kedvenceink új kalandjait, ugyanis a hazai premier november 16-án, szerdán lesz.

A 8 részes második etapban Jake (Barrett Carnahan) halála után az öt főhősünk, Addy (Annalisa Cochrane), Cooper (Chibuikem Uche), Bronwyn (Marianly Tejada), Nate (Cooper van Grootel), és Janae (Jessica McLeod) mindannyian rejtélyes, „Simon azt mondja” kezdetű üzeneteket kapnak valakitől, aki tudja a titkukat. A csapatnak ki kell derítenie, ki zsarolja őket, de addig is azt kell tenniük, amit mondanak nekik, és részt kell venniük a beteges, veszélyes játékban – hacsak nem akarják, hogy mindenki megtudja, mit tettek. De vajon meddig mennének el azért, hogy megőrizzék a titkukat?

Szeptember végén egyébként az első és egyetlen előzetest is a sorozat folytatásához, amiből kivehető, hogy sokkal durvább lesz ez, mint az előző.