Megérkezett az Egyikünk hazudik 2. évadának első előzetese

Bő egy hónap múlva remélhetőleg már itthon is nézhetjük az új részeket.

Tavaly októberben debütált az Egyikünk hazudik című sorozat az Egyesült Államokban a Peacock streaming platformon, itthon pedig idén februárban vált elérhetővé a Netflixen. Hatalmas sikert aratott világszerte, így hamar be is rendelték a második évadot, ami Amerikában október 20-tól válik elérhetővé. Azt egyelőre nem tudni, hogy az ottani premierrel egyidőben kerül-e fel hazánkban is a Netflixre, de mindenesetre most megérkezett az első előzetes a folytatáshoz.

A kicsit kevesebb, mint két perces videóból hamar kiderül, hogy izgalmakban ezúttal sem lesz hiány. Jake (Barrett Carnahan) halála után az öt főhősünk, Addy (Annalisa Cochrane), Cooper (Chibuikem Uche), Bronwyn (Marianly Tejada), Nate (Cooper van Grootel), és Janae (Jessica McLeod) mindannyian rejtélyes, „Simon azt mondja” kezdetű üzeneteket kapnak valakitől, aki tudja a titkukat. A csapatnak ki kell derítenie, ki zsarolja őket, de addig is azt kell tenniük, amit mondanak nekik, és részt kell venniük a beteges, veszélyes játékban – hacsak nem akarják, hogy mindenki megtudja, mit tettek. De vajon meddig mennének el azért, hogy megőrizzék a titkukat?

Az első évadban öt középsulis diák elzárást kap, azonban csak négyen kerülnek ki élve belőle. Mindannyian gyanúsítottak lesznek Simon (Mark McKenna) halálának ügyében, ám néhány csavar után a záró epizódban rájönnek, hogy a valódi gyilkos nem más, mint Addy pasija és Simon egykori barátja, Jake. Az erdőben kérik számon a srácot egy buli után, az összetűzés közben pedig egy fegyver is elsül, és Jake meghal.

Két héttel később a rendőrség arról számol be, hogy a diák elmenekült otthonról, azonban egyvalaki tudja az igazságot – innen veszik fel a fonalat az új részek.

A második évad az elsőhöz hasonlóan nyolc részből áll majd.