Megérkezett Timothée Chalamet új dobásának előzetese

Nem akarod kihagyni az előzetest!

Megérkezett Timothée Chalamet és Taylor Russel közös filmjének, a Bones and All-nak az első, hosszú előzetese. Ez az az alkotás, ami az idei Velencei Filmfesztiválon nettó 8 és fél perces tapsvihart kapott.

A filmet egyébként a Szólíts a neveden készítője, Luca Guadagnino jegyzi, aki jelenleg is fűzi Timothée-t, hogy elkészüljön a nagysikerű film második része. De amíg álmodozunk a szerelmes történet folytatásáról, ne hagyjuk, hogy a kannibálos thriller-romantikus film ne varázsoljon el minket. A hivatalos posztert és az első előzetest alább találjátok.

A filmben megismerjük Maren-t (Taylor Russel), aki egy ottalvósbuliba oson, hogy új barátokra leljen, miután nemrégiben költözött a városba. Ott megy félre a történet, amikor Maren enged a kísértésnek és a vágynak, hogy megharapja, majd megegye egy másik lány ujjait. Hazaszalad apjához (André Holland), és gyorsan összeszednek néhány lényeges holmit, és elmenekülnek a városból, mielőtt a hatóságok megérkeznének. Nem ez az első eset, hogy Maren kényszere problémákat okoz a családnak. Az anyja régen végrehajtott egy puccsot, és az eset után Maren apja is elhagyta őt. Maren egy kazettával, egy kis készpénzzel és a születési anyakönyvi kivonatával útra indul, hogy felfedezze múltját, aminek következtében más kannibálokkal kereszteződnek útjai, köztük Lee-vel (Timothée Chalamet), akik megtanítják neki mi az a szerelem, az élet, és a túlélés az Egyesült Államok rejtett helyein.

A film a tervek szerint november 23-án érkezik a mozikba az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, idők kérdése és a hazai premierről is leránthatjuk a leplet.